ADANA / İMAMOĞLU - 23 Nisan Ortaokulu

(0)
Hürriyet Mahallesi 706 Sokak Hastane Yolu
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir
Misyon
“Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak,evrensel ve yerel değerleri benimsemiş, onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
Ders başlangıç saati- 08.30 Ders bitiş saati- 15.10 Öğle arası - 11.50/12.50
merkezi sistem kalorifer
ulaşım sıkıntısı yaşanmıyor. toplu taşıma araçları 15 dk ara ile çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz; Kozan ilçesi ve Adana ili arasında yerleşmiş, 30 bin nüfuslu ve gelişmekte olan bir ilçedir. ulaşım,konaklama ve güvenlik sorunlarının yaşanmadığı şehrimizde mutlu ve huzurlu bir yaşam mümkün.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İle uzaklığı 43 km. Kozan İlçesine uzaklığı 20 km.
Sportif Etkinlikler
tüm takım sporlarında aktif olarak rol alan okulumuz bireysel spor branşlarında da aktif olarak yarışmaktadır.